Kunstnagels

Behandeling Nagels

Wil jij ook van die prachtige kunstnagels, dan ben je bij Très chic aan het juiste adres.

Door de jarenlange ervaring, cursussen en bijscholingen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ons vak staat immers nooit stil en wij willen het beste voor onze klanten.

Voordat we starten met de behandeling zullen we samen de wensen van jou als klant bespreken en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Kunstnagels worden opgebouwd met Acryl of Acrylic Gel, dit kan met of zonder verlengingen. Na de opbouw worden de nagels steeds nagevijld en hiermee in model gebracht voordat we een kleur aanbrengen. 

 

Verlenging van de natuurlijke nagel gebeurd door middel van sjablonen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van tips omdat de nagels van iedereen anders zijn, en door met sjablonen te werken pas je de vorm/lengte aan op de wensen van de klant. Uiteraard wordt daarbij wel nauwkeurig gekeken wat wel of niet haalbaar is, want de conditie en de lengte van de natuurlijke nagel speelt hierbij zeker een grote rol.  

 

Verschillen Acryl en Acrylic Gel.

Acryl:

Ondanks dat er de laatste jaren enorm veel veranderd is in de samenstelling van acryl is dit een product wat al vele jaren bekend is in onze branche. Een acrylnagel bestaat uit een deel liquid en een deel poeder, deze twee samen geven een reactie. Komt de liquid in contact met het poeder krijg je een bolletje “ acryl “. Deze wordt aangebracht op de nagels of het sjabloon en vanuit hier wordt de nagel opgebouwd. Het acryl product 'hard uit' aan de lucht, en hoeft tussendoor dus niet in de UV-lamp. Acryl is een hard product wat ten opzichte van Acrylic Gel minder flexibel is.

Acryl liquid veroorzaakt wel een aanwezige geur.

Acrylic gel:

De Acrylic Gel is een product dat enkele jaren geleden is geïntroduceerd in onze branche. Het is een uniek product wat zoals de naam al zegt een combinatie is van acryl en harde gel.

De voordelen van beide producten samengevoegd in een uniek nieuw systeem.

De Acrylic Gel is een duurzaam product, het is flexibel en licht. Je voelt het product bijna niet met dragen. In tegenstelling tot Acryl ruik je de Acrylic gel ook nagenoeg niet. 

 

Mogelijkheden

Nieuwe set zonder verlenging:

Hierbij wordt het kunstproduct op de natuurlijke nagel aangebracht zonder deze te verlengen. Je dient voor deze behandeling wel een geschikte lengte te hebben.

 

Nieuwe set met verlenging:

We verlengen de nagels door middel van sjablonen, hierdoor kunnen we precies voldoen aan de wensen van jou als klant.

 

Kom jij van een andere styliste: Ook dan ben je van harte welkom, echter hanteren we dan wel een andere behandeling.

Omdat er heel veel verschillende technieken en producten bestaan in deze branche halen wij, indien nodig, alle product eraf en corrigeren we de nagels waar nodig. Dit vergt meer tijd dan een reguliere nabehandeling en hierbij wordt dan ook een meerprijs berekend van € 12,50.

 

 

Voor welke Look Kies jij?  

Naturel:

De nagels worden opgebouwd met een dekkende Acryl of Acrylic Gel. Hierbij wordt dus na het vijlen geen kleur meer geplaatst, enkel aflakken met een glanzende of matte topcoat.

 

Kleur:

Maak een keuze uit ons ruim assortiment aan kleuren! 

French manicure: 

Ook de behandeling met de bekende witte vrije rand behoort tot ons aanbod.

 

Babyboom:

De opvolger van de french manicure nagel. De witte vrije rand wordt licht geblend en loop zo natuurlijk over in het roze.

 

Nail art:

Denk hierbij aan subtiele accenten, zoals een folie en een sugarcoating.

 

Verwijderen:

Verwijderen van kunstnagels: Wij verwijderen alle resten van Acryl/Acrylic Gel of ander kunstproduct. Nadien worden de natuurlijke nagels gelakt met een topcoat van nagellak en verzorgd met olie. We verzorgen de handen met een voedende handcrème.

Indien gewenst kan ook een volledige manicure worden uitgevoerd (meerprijs )