Over Denise

 Ik wil mezelf even kort voorstellen, mijn naam is Denise de Laat en ik ben woonachtig in het mooie Brabantse Vorstenbosch.

Daar is dus ook mijn salon gevestigd.  Vele jaren geleden volgde ik mijn eerste Allround cursus, wat begon als een hobby werd op den duur een deeltijdbaan. En op 1 Januari 2020 maakte ik de stap, mij volledig te gaan richten, op mijn salon Très Chic. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit behandelingen voor de nagels, maar ook voor behandelingen, gericht op beauty zoals wimpers/wenkbrauwen en waxen, kun je bij ons terecht. Jaarlijks blijven we diverse trainingen volgen om jullie als klant zo het beste te kunnen bieden.

 

In onze gezellige salon vind je diverse verzorgingsproducten en accessoires.

Ook de professional kan bij ons terecht, wij bieden een uitgebreid assortiment aan op het gebied van kunstnagelproducten.

 

Très Chic staat voor professionaliteit en kwaliteit, wij hechten enorm veel waarde aan jou als klant. In een gezellige salon, willen we jou een warme sfeer bieden, waar je heerlijk kan genieten en ontspannen tijdens je behandeling. Even weg uit de drukte van alledag.

 

Zien we jou in de salon?

 

Veel liefs 

Denise & Cis