Over Dr. Juchheim

 

DR. JUCHHEIM – METHODE

De Dr. Juchheim Methode is een synthese tussen natuurlijke actieve ingrediënten en state-of-the-art high-tech wetenschap. Deze componenten zijn exact op elkaar afgestemd en worden op eigen wijze verwerkt. Het resultaat: zichtbare onmiddellijke effecten, gecombineerd met een indrukwekkende impact op de lange termijn. Het beste is dat deze effecten vanuit huis kunnen worden bereikt zonder uitgebreide of professionele cosmetische hulp.

 

“Er moeten verschillende puzzelstukjes bij elkaar komen, voordat iets een omhelzende impact heeft.”


Deze overtuiging is de basis van de wetenschap en het complete productassortiment van Dr. Juchheim. Tijdens zijn meer dan 30 jaar ervaring heeft de bekende arts altijd de nadruk gelegd op de verbinding tussen de actuele technologie en traditionele geneeskunst uit verre landen. Dus gebruikt hij de traditionele Indiase Ayurveda-leer al lang voordat het gemeengoed werd in de westerse wereld. Tijdens zijn uitgebreide reizen door India, Azië en Afrika bestudeerde hij de fascinerende werking van buitenlandse geneeskrachtige planten en begon hij uitgebreid onderzoek.

Dr. Jürgen Juchheim ziet zijn werk holistisch:
de actieve ingrediënten van de effectcosmetica die zijn naam draagt, moeten net als instrumenten in een orkest goed op elkaar zijn afgestemd om optimaal effectief te zijn. Reeds kleine veranderingen van de concentraties kunnen tot verschillende effecten leiden. Wie het effect met eigen ogen ziet, zal echt geloven dat hier de grens tussen wetenschap en kunst wordt overschreden.

 

DE ONTDEKKING VAN HET "3D-EFFECT"

Een grote vooruitgang op cosmetisch gebied was het algemene inzicht dat plantaardige actieve stoffen met lipofiele delen dieper in de huid doordringen en daar effectief worden.

Op basis van deze kennis kwam Dr. Juchheim op een dag op het briljante idee om deze "sluisfactoren" te combineren met activerende en bloedsomloopbevorderende actieve stoffen. Hij stond te popelen om het in de praktijk te brengen en dit idee in zijn laboratorium te testen. Kan hiermee echt een vermenigvuldigd effect van cosmetica worden bereikt?

Tegenwoordig implementeert hij dit "3D-effect" in de anti-cellulitiscrème ByeBye Cellulite®. Zelfs vanaf de allereerste toepassing wordt cellulitis zichtbaar verminderd. Na 4 weken kon een vermindering van de omtrek van de dijen tot 4 cm worden gemeten. De vrouwelijke proefpersonen zijn diep onder de indruk en zijn blij met het mooie en zichtbaar verbeterde uiterlijk van hun huid.


STAMCELLEN

Menselijke stamcellen bevinden zich in de opperhuid waar ze nieuwe, frisse huidcellen produceren en zorgen voor de permanente regeneratie van de huid. Met de leeftijd worden de dermale stamcellen zwak. Om ze weer fit te krijgen, worden speciaal gekweekte plantaardige stamcellen naar de huidstamcellen getransporteerd. Voor de vermoeide huidcellen voelt dit als een wake-up call, want net op het moment dat de plantaardige stamcellen zich aan de huidstamcel hechten, wordt deze nieuw leven ingeblazen en herstart met de celvernieuwing.

Op deze manier kan de huid – ontstaan ​​uit de stamcellen – regenereren en zal de teint er langer frisser en gladder uitzien. De tekenen van huidveroudering nemen af.


PEPTIDEN

Peptiden verschijnen van nature in de huid en het lichaam en bestaan ​​uit een koppeling van verschillende aminozuren (basisbouwsteen van endogeen eiwit). Er zijn veel verschillende peptiden met heel verschillende functies. Net als bij het cosmetische effect kunnen peptiden de huid verstevigen, de collageen- en elastinesynthese en celvernieuwing stimuleren en de regeneratie van de huid activeren.

Voor Dr. Juchheim zijn peptiden het onderwerp van intensief onderzoek. Zo bleek uit onderzoek dat bepaalde peptidecombinaties een antioxiderende werking hebben, rimpels gladstrijken en de huid er frisser en jonger uit laten zien. In de effectcosmetica zijn peptiden groot en dragen ze aanzienlijk bij aan het indrukwekkende effect van de Dr. Juchheim-methode.

 

 

Voor het complete assortiment zie;

https://treschic.juchheim-methode.de/en/