Rubberbase Behandeling

versteviging en verbetering nagels

 

Wat houdt dit precies in?

 

We kennen allemaal de vroegere versie van gellak, de rubberbase behandeling is daar de verbeterde en sterkere versie van.

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, die wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en verbeteren.

Dankzij de flexibele formule van deze gel kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij een aanraking of stoten zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.

Doordat deze gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat wordt deze steeds sterker.

Tevens wordt er met de rubberbase een C-curve in je natuurlijke nagel ngecreeerd waardoor deze ook versterkt worden , en je nagels er slanker uitzien.

Hoe meer behandelingen u ondergaat hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden.

Als je stopt met de behandelingen zal de natuurlijke nagel na verloop van tijd weer terug groeien in de oude oorspronkelijke staat.

De enige beperking is dat er met rubberbase geen verlengingen gedaan kunnen worden. Wil jij toch langere nagels kies dan voor een ander product.

 

De rubberbase bieden wij aan in diverse kleuren voor een naturel look, maar natuurlijk is het ook mogelijk om deze rubberbase af te lakken met elke gewenste kleur.

Dus heb jij broze nagels die continu breken of scheuren? Of bijt jij nagels? Dan is deze behandeling aan te raden.