Cryolipolyse  Behandeling

Body Wizard

Dat vervelende vetrandje stoort jouw dat ook?

 

Je sport, beweegt en eet redelijk gezond, maar die ene zone wil maar niet weg.

Dan is de Cryolipolyse behandeling bij uitstek DE PERFECTE behandeling voor jouw.

 

De Cryolipolyse behandelingen worden uitgevoerd met de Body-wizard.

De Body-wizard van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen.

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam word afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandel gebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een perfect aansluitende behandelkop, welke het oppervlakte huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld acht tot twaalf weken. 

 

 

Omdat de cryolipolyse behandeling zo'n vriendelijke behandeling is kun je daarna direct weer werk en sport oppakken. De cryolipolyse behandeling duurt circa 1 uur en kan gemakkelijk tijdens de lunchpauze of op een ander handig moment op de dag worden ingepland.

De cryolipolyse behandeling is een unieke behandeling met betoverende resultaten. Met wereldwijd meer dan 1 miljoen uitgevoerde cryolipolyse behandelingen zijn er steeds meer mensen die zich beter voelen dankzij het persoonlijke behandelplan dat is afgestemd op hun lichaam.

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
  • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
  • De MedCos behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

 

In een behandeling van een uur helpen we je op weg naar jouw ideale figuur.

 

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@treschicvorstenbosch.nl