De complete wenkbrauw behandeling

 

De complete wenkbrauwbehandeling bestaat uit een combinatie van diverse stappen. We gaan samen bespreken wat jou wensen zijn, en dan kijkt onze brow specialist wat de mogelijkheden zijn. We kiezen de geschikte kleur uit,

Kleuren:
Door je wenkbrauwen te verven met een speciaal ontwikkelde wenkbrauwverf krijgen zelfs de lichtste (dons) haartjes weer kleur. Hiervoor krijgt je wenkbrauw weer meer “body”. Niet elke wenkbrauw heeft evenveel (dons)haar, waardoor dit effect per persoon kan verschillen. Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt. Zelfs als je van nature donkere haartjes hebt kan verven ( in de zelfde tint als je eigen kleur) een groot verschil maken hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne lichtere haartjes die je normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere wenkbrauwen.

De speciale wenkbrauw kleuring vervaagt langzaam aan, maar je kunt hierzeker6-8 weken plezier van hebben.

Shapen:
Om een super strakke wenkbrauw te creëren worden de wenkbrauwen geharst/wax (milde hars), geëpileerd en geknipt.

Stylen en advies:
Soms is plaatselijk bijwerken met wenkbrauw make-up nodig, bijvoorbeeld bij een litteken of omdat de ene wenkbrauw dunner/korter is dan de ander. We gebruiken hier een speciaal potlood of poeder voor, welke ook te koop zijn voor eventueel thuis gebruik.
Door middel van uitleg en advies kun je de wenkbrauwen gemakkelijk thuis bijhouden waar nodig.

Tip! Laat je wenkbrauwen minimaal 3 weken groeien voordat je in de salon langs komt voor de wenkbrauwbehandeling (epileer zelf alleen de ver van de vorm liggende haren). Hoe meer (dons)haartjes er zijn, hoe sneller we jouw ideale vorm kunnen bereiken!

Let op! Wenkbrauwen zijn zusjes en geen tweeling!!
We proberen de wenkbrauwen altijd zo gelijk mogelijk te maken maar helaas is het niet mogelijk om twee identieke wenkbrauwen te maken. Dit komt omdat ons gezicht (bijna altijd) asymmetrische is, er is bijvoorbeeld verschil in botstructuur (oogkassen) of de wenkbrauwspier is aan een kant van het gezicht sterker ontwikkeld dan aan de andere kant. Het doel is om ze optische zo gelijk mogelijk te maken zonder een onnatuurlijk effect te krijgen.