Ook als je geen kunstnagels draagt kun jij bij Très Chic terecht, onder andere voor een manicure behandeling.

Manus is afgeleid uit het latijns en betekend hand, Cura betekend verzorging.

Manicure is dus een vorm van handverzorging.  Bij een manicure ligt de focus op het optimaal verzorgen van uw handen en nagels.

Onze handen wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, schoonmaakmiddelen enz.

Deze invloeden kunnen ervoor zorgen dat onze huid onder andere droog uitvoelt, en dat is nou net wat we niet willen.

Bij de manicurebehandeling wordt je huid heerlijk verwend. Het is dus niet alleen goed voor de handen, maar ook heerlijk ontspannend.

We bieden diverse manicure behandelingen aan, die ook nog extra uitgebreid kunnen worden met een paraffine bad.

 

Manicure

Als eerste worden de nagels gevijld en nagelriemolie aangebracht. Hierna doen we de handen in een handenbadje. Als de handen uit het handenbadje komen, scrubben we de handen en brengen een masker aan.

Daarna worden de nagelriemen teruggeduwd en eventuele velletjes weggeknipt.

Hierna wordt er een handmassage gegeven. Na de massage worden de nagels ontvet en wordt er een basecoat aangebracht. Daarna komen er twee kleurlagen op. Als afsluiting wordt er een topcoat aangebracht ter bescherming van de kleurlak.

 

 

 

 

Voetenspa

De voeten gaan eerst in het voetenbad. Als ze uit het badje komen worden de nagels geknipt en gevijld hierna worden de nagels schoongemaakt. Als dat klaar is worden de voeten gescrubd en wordt er een masker aangebracht. Als dit masker eraf gehaald is geven we een voetmassage.

De nagels worden ontvet en er wordt een base coat aangebracht om de nagelplaat te beschermen. Hierna worden er twee lagen kleurlak aangebracht en daarna komt er een topcoat overheen.